Netwerk

“Een eye opener, een confrontatie met jezelf en daardoor een stap vooruit kunnen maken. Mike gaf het ons in 1,5 dag, helder, duidelijk en concreet. Een stuk bewustwording die voor ieder mens van tijd tot tijd noodzaak zou moeten zijn. Mike, bedankt!”

L’Oreal Nederland – Tamara Kunis-van der Marel


 

“FMH Wonen, onderdeel van de Loevesteyngroep Opleidingen, maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Mike. In zowel onze open opleidingen als incompany cursussen gericht op het omgaan met diversiteit zetten we Mike tot volle tevredenheid in. Door zijn prettige, maar ook confronterende, trainerstijl past hij goed bij het profiel van ons bedrijf. Mike wordt gewaardeerd door onze cursisten.”

Patrick Laurens, FMH Wonen


 

“Met Mike werken is elke keer een avontuur van het ontdekken van de kwaliteit van het verschil. Zijn ervaring en kennis is de basis van PC&O in elke training, elk advies, elke samenwerking. Vanuit het fusionmanagement® concept dat wrijving glans geeft, heb ik Mike leren waarderen. Het samen werken levert energie, doen en denken. Ik reken op een toekomst met nog veel spannende, ontspannen en confronterende momenten!”

Drs Monika de Waal MBA CMC, Unique Sources


 

“Bij de start van mijn ondernemersbestaan in 2006, heeft Mike mij in een paar woorden geprikkeld om het vak op te pakken en ervoor te gaan! Mike is een zeer inspirerende man met beide benen op de grond. Met betrekking tot het onderwerp diversiteit weet hij werkelijk alles en windt hierbij geen doekjes om een discussie. Hij verstaat het coachings- en trainingsvak en weet wat delen van kennis/ervaringen betekent. Mike is voor mij een rolemodel ‘and a teacher for life’.”

Benedicta van Loon, Dornasol


 

“Ik heb Mike in 2006 leren kennen bij de Gemeente Adviesraad Amersfoort (later Adviesraad Kleurrijk Amersfoort). Tijdens een training die door Mike werd gegeven voor de adviesraad, was hij recht door zee en dit was soms confronterend. Uiteindelijk heeft hij als trainer zijn doel en deelnemers bereikt (de spijker op zijn kop geslagen). De manier waarop hij mensen weet te inspireren is echt fantastisch. Eén van de punten die hij mij heeft meegegeven was: waar een wil is, is een weg! Ik heb mijn doel bereikt, voel me mentaal sterker en zekerder. Bedankt Mike!”

Petra Jumelet-Nieuwveld, Artep


 

“Door de alerte  & transparente blik van Mike ontstaat er altijd een sfeer waarin intimiteit is gewaarborgd. Deelnemers nemen daardoor bewuster hun verantwoordelijkheid ten aanzien van hun eigen leerproces. Door de sfeer en zienswijze worden problemen kansen. Mike is zeer goed in het verbinding leggen door zijn grote inbeeldingsvermogen, het zorgt voor een feestje wat je nog lang zal heugen.”

Michiel Zeegers, Trainer/Coach/Presentator – Mi Bellio Productions


 

“Al meer dan vijftien jaar ken ik Mike, als vriend, collega en inspirator. Eerst via KdK in Soesterberg en daarna als gastdocent in mijn cursussen bij de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), onderdeel van de Universiteit Utrecht. We delen de fascinatie voor het thema ‘diversiteit’ – in al zijn diversiteit – in de sport, in organisaties en nationaal/internationaal, inclusief gezamenlijke avonturen in Zuid-Afrika, Aruba en recent in Curacao. We kunnen er eindeloos over discussiëren, van mening verschillen, soms zelfs heftig, maar altijd weer met respect voor ieders standpunten en afsluitend met het idee van ‘fusion’. De professionaliteit van Mike’s workshops is even indrukwekkend als inspirerend. Het meedoen daarin is voor velen een levensles die niet te vergeten is.”

Dr. Jan Boessenkool, USBO/Universiteit Utrecht


 

“Ik werk al 8 jaar samen met Mike Euphrosina en ik zal dat altijd blijven doen. Mike verstaat een kunst die maar weinig trainers beheersen. Hij kan keihard confronteren en toch het contact met de persoon en de groep intact houden. Hierdoor gaan mensen nadenken over hun gedrag. Ook mensen die maar een paar uurtjes met hem hebben gewerkt vergeten hem nooit meer en denken met een glimlach aan hem terug.”

Harry Vlaar, Vactor


 

“ALO’ers onder elkaar. Mike ontmoette ik bij het Ministerie van Justitie en KIT. Mede door onze sportacademische achtergrond klikte het direct. Samen hebben we Nederlandse gevangenisbewaarders optimaal voorbereid op hun detachering van een half jaar op Bonaire. Onze expertises en werkwijzen sloten daarbij perfect op elkaar aan. Mike ‘de cultuur’ en ik ‘het mentale’.”

Drs. Jan Sleijfer, werkzaam bij justitie en eigenaar van Keiko Performance Company

Loading