BIBU

Al meer dan 20 jaar heeft PC&O People Culture & Organization, al dan niet in samenwerking , groepen managers getraind op het terrein van diversiteit en bewustwording. Hierin treedt PC&O op bij het verzorgen van de unieke management game BIBU®.

BIBU® is ontworpen door Mike Euphrosina en als zodanig internationaal geregistreerd.

Er bestaan verschillende soorten ontwerpen met betrekking tot uitsluitings- mechanismen, echter BIBU® is in deze uniek in haar soort. Kort, hevig en verrassend.

BIBU® is een zeer effectieve simulatie game die de bewustwording vergroot bij de MT leden die zich willen voorbereiden op een succesvolle implementatie van diversiteitbeleid binnen de eigen organisatie. Tijdens deze game ervaren de deelnemers aan den lijve hoe uitsluitingsmechanismen werken en hoe je dit kunt tegengaan binnen de eigen omgeving. In zo’n 20 jaar hebben duizenden managers en directeuren gebruik gemaakt van BIBU®. Ook afdelingsteams hebben BIBU® mogen ervaren.

De trainingen worden gegeven aan zowel nationaal als internationaal opererende organisaties en kan worden aangevraagd via onze website.

Loading